POESIKONKURRENCE - send dine digte til os

I anledning af poesiugen kan du deltage i vores poesikonkurrence

I hele uge 12 er der poesiuge på Glostrup Bibliotek, hvor vi fejrer digtene og lyrikken. Vi vil gerne have jer låneres digte med i fejringen, og derfor holder vi igen i år en poesikonkurrence.

Deadline for konkurrencen er torsdag d. 23. marts kl. 12.00. Vinderen kåres fredag d. 24. marts som afslutning på poesiugen. Vinderdigtet bliver delt på bibliotekets hjemmeside, Facebook- og Instagramside og udstilles på biblioteket.

Som præmie vinder du to af bibliotekets litteraturformidleres yndlingsdigtsamlinger, nemlig Måske sjælen af Rasmus Nikolajsen og Berøring af hud af Pia Tafdrup (psst som vi glæder os meget til at få på besøg på biblioteket d. 12. maj).

Temaet for årets poesiuge er sanser og sansning, som også er temaet for vores litteraturfest ’Glostrup har ordet’ d. 12-13. maj. Digtet, du indsender, skal derfor på den ene eller anden måde handle om at sanse. Et oplagt tema, da digte ofte handler om at sanse verden omkring os på forskellige måder, om det så er at lytte, se, lugte, smage eller mærke.

I løbet af poesiugen vil der være fyldt med poesianbefalinger her på hjemmesiden og fysisk på biblioteket.

Sådan deltager du i konkurrencen
Send dit digt til kirsten.mikkelsen@glostrup.dk inden torsdag d. 23. marts kl. 12.00. I uge 12 kan du også aflevere dit digt fysisk på biblioteket i poesipostkassen, der står ved bogudstillingen ved betjeningsøen, når du kommer ind på biblioteket. Husk at oplyse dit navn, telefonnummer og e-mail, så biblioteket kan kontakte dig, hvis du vinder.

Vi glæder os til at modtage jeres digte!

Tags