Læseklubber

Læseklubber for alle bogelskere

Bibliotekets læseklubber er et hyggeligt forum for alle bogelskere, som har lyst til at mødes og diskutere interessante og spændende bøger. I den kommende sæson er Glostrup Bibliotek vært for flere læseklubber.

Har du selv en læseklub, hjælper vi gerne med at skaffe bøger hjem til dig.  Kontakt os på voudl@glostrupbib.dk eller telefon 4323 6833

Herunder kan du læse om bibliotekets læseklubber, og se hvilke der har ledige pladser:

DR-Romanklubben - pt. venteliste
Glostrup Bibliotek er vært for to DR-Romanpris-læseklubber.
Henover vinteren læser klubberne seks nye romaner af danske forfattere udvalgt af Danmarks Radios litteraturredaktion. Romanerne er meget forskellige og ind imellem udfordrende, men de giver altid stof til eftertanke og anledning til gode diskussioner. 

Der er pt. ingen ledige pladser, men hvis du er interesseret kan du blive skrevet på en venteliste.
Start november/december. Mødedag: Tirsdage kl. 19-20.30
Kontakt: Jesper Nim Hansen: jnh@glostrupbib.dk

Krimiklubben - ledige pladser
Hvis du holder af gode krimier er vores Krimiklub måske noget for dig. I løbet af vinteren læses og diskuteres fem udvalgte kriminalromaner. Der deltager ikke personale fra biblioteket i Krimilæseklubben, men den sættes i gang og serviceres af biblioteket. 
Start oktober/november. Mødedag: Onsdage 15.30-17
Kontakt: Jesper Nim Hansen: jnh@glostrupbib.dk 

Læseklubben 100 Danmarkshistorier - ledige pladser
Er du nysgerrig på danmarkshistorien og de mange vigtige begivenheder der har formet vores land? Så er Læseklubben 100 Danmarkshistorier måske noget for dig. Med en uformel og uhøjtidelig tilgang til historien dykker læseklubben ned i udvalgte bind fra serien 100 Danmarkshistorier. Klubben får sig nogle gode grin, og snakker om både stort og småt. 
Mødedag: Torsdage kl. 19-20.30
Kontakt: Kamilla Ane Petersen: kap@glostrupbib.dk 

Læseklubben Blandede bolsjer - pt. optaget
Noget dansk, noget udenlandsk, en krimi i ny og næ. Læseklubben Blandede bolsjer læser lidt af hvert og gerne alt det derimellem. 
Mødedag: Onsdage kl. 14.30-16
Kontakt: Nana Thejll Jakobsen: ntj@glostrupbib.dk