Læsekredse

Vær med i en af bibliotekets spændende læsekredse

Bibliotekets læsekredse er et hyggeligt forum for alle bogelskere, som har lyst til at mødes og diskutere interessante og spændende bøger.

  • Det er gratis at være med i en læsekreds på Glostrup Bibliotek.
  • Læsekredsene oprettes ved minimum tre tilmeldinger.
  • Biblioteket sørger for bestilling og udlån af bøgerne.

Har du selv en læsekreds, hjælper vi gerne med at skaffe bøger hjem til dig.  Kontakt os på voksenbib@glostrup.dk eller telefon 4323 6820

Herunder kan du læse om bibliotekets læsekredse, og se hvordan du kommer med:

Skyggebiblioteket - pt. venteliste
Til denne læsekreds læser vi bøger, der ikke har fået så meget opmærksomhed, som de fortjener – de befinder sig med andre ord i Skyggebiblioteket. Det drejer sig ofte om værker af verdenskendte forfattere, der ikke (endnu) er slået rigtigt igennem i Danmark. Litteraturformidler Kirsten Vestergaard Mikkelsen faciliterer læsekredsen.

Kontakt: kirsten.mikkelsen@glostrup.dk

Debatkreds – Bøger til debat - pt. ingen ledige pladser
Kontakt: kamilla.petersen@glostrup.dk

Powerkvinder i Glostrup - ledige pladser
I en tid med fjerdebølge-feminisme og MeToo fylder kvinderne på den litterære scene som aldrig før – både som forfattere og som karakterer i bøgerne. Moderskab, venskaber, familiebånd, misbrug og racisme er blot nogle af de temaer som læsekredsen ”Powerkvinder i Glostrup” tager op, når vi læser spændende, rørende, oprørende og tankevækkende litteratur om kvindeliv med alt hvad det indebærer.
Læsekredsen er selvkørende.

Kontakt: voksenbib@glostrup.dk
Mødedag: Onsdage kl. 19-20.30
Ny sæson: Opstart i september

DR Romanklubben - pt. venteliste
Henover vinteren læser bibliotekets to DR Romanklubber seks nye romaner af danske forfattere udvalgt af Danmarks Radios litteraturredaktion. Romanerne er meget forskellige og ind imellem udfordrende, men de giver altid stof til eftertanke og anledning til gode diskussioner. 
Biblioteket er vært for to DR Romanklubber som er betjent og serviceret af personale. Der er pt. ingen ledige pladser, men hvis du er interesseret kan du blive skrevet på en venteliste.

Kontakt: voksenbib@glostrup.dk
Mødedag: Tirsdag kl. 10-11.30 og torsdag kl. 19-20.30 med start november/december.