Rejsen går til... Danmark

25.04.24
På Glostrup Bibliotek vil vi gerne slå et slag for, at sommerferien skal bruges i smukke Danmark. Men vi har brug for jeres hjælp til at skabe den bedste ferieinspiration til alle jer derude. Så vær med i sommerkampagnen Rejsen går til... Danmark, og inspirer andre og bliv selv inspireret til jeres næste danske feriedestination.

Ude i horisonten kan sommerferien skimtes, men hvor skal I nyde jeres velfortjente ferie? Nogle rejser sydpå til strande og drinks, andre tager vandrestøvlerne på og udforsker verdens natur, og nogle helt tredje længes efter storbyernes atmosfære eller kulturens vingesus. De fleste tager udenlands, det viser travlheden i lufthavnene, og de solbrune ansigter der vender hjem i august, men hvad hvis man blev i Danmark i sommermånederne? Kan man også få drinks på stranden her, tage vandrestøvlerne på i en vild natur, og opleve kultur og storby?

JA, selvfølgelig kan man det, de fleste ved bare ikke, hvor de skal hen, og derfor vil vi på Glostrup Bibliotek med kampagnen Rejsen går til... Danmark sammen med jer derude skabe et fysisk sommerkort over Danmark. Det eneste du skal gøre er at skrive en mail til stinus.kirkeskov@glostrup.dk, hvor du deler din danske sommerferieanbefaling. Altså skrive en mail med en lokation på, hvor du/I rejste hen i Danmark (by, naturområde, museum, festival, oplevelse osv.), og hvorfor man netop skal rejse hertil (det var sjovt, smukt, lærerigt, anderledes osv.). Så giver biblioteket liv til jeres minde ved at sætte det op på vores store Danmarkskort i Videnszonen fra juni til og med hele juli, så alle der kommer forbi biblioteket kan blive inspirerede af jeres sommerrejse i Danmark. Det er selvfølgelig helt anonymt, så der vil ikke være navn, billeder eller noget der kan indikere, hvor sommeranbefalingerne kommer fra. 

Vi glæder os meget til at modtage alle jeres dejlige sommerminder, og vi glæder os endnu mere til at give dem videre. For Danmark er en fantastisk sommerferiedestination, det lærte vi under corona, og det ser vi tydeligt på det stigende antal tursiter der valfarter til Danmark. Så hop ombord allerede nu, så der kan komme så mange sommeranbefalinger som muligt op på Danmarkskortet.