Hjælp Glostrup bibliotek til at blive endnu bedre!

16.03.20
Har biblioteket de bøger, tidsskrifter, film og spil, som du har lyst til at låne? Møder du imødekommende medarbejdere? Giver biblioteket dig kulturelle input og oplevelser?

Det er noget af det, biblioteket gerne vil høre brugernes mening om, i den brugerundersøgelse, der foretages fra midt i marts til midt i april måned. Undersøgelsen er målrettet borgere over 15 år.


Brugernes input er vigtige
"Bibliometeret", som undersøgelsen hedder, tager udgangspunkt i, hvad der er af værdi for brugerne af biblioteket. Undersøgelsen kan give svar på, hvad forskellige brugergrupper, for eksempel børnefamilier, unge eller ældre, sætter pris på og hvad der skal sættes særligt fokus på, rundt omkring på de enkelte biblioteker.

Resultaterne fra undersøgelsen kan ses på bibliotekets hjemmeside senere på året.

Undersøgelsen er udformet af det eksterne analysefirma Moos-Bjerre A/S og vil kunne sammenlignes med tilsvarende undersøgelser i andre kommuner.

Undersøgelsen gennemføres selv om myndighederne p.t. har lukket alle landets biblioteker. Biblioteksoplevelsen i besvarelsen skal derfor ses ud fra den normale benyttelse.

Du kan deltage i undersøgelsen her.

Vind et gavekort
Det tager cirka 7-10 minutter at udfylde skemaet. Du kan deltage anonymt eller vælge at sætte navn på og deltage i lodtrækning om biografbilletter.