mand og kvinde fortæller historier

Fortælletid

07.02.22
Fortælletid er en verden af fortællinger, fortalt af Danmarks bedste historiefortællere

Man bliver aldrig for gammel til en god historie! Alt du skal bruge er dit bruger-log-in, ligesom når du låner bøger – så har du adgang til et ubegrænset antal rejser ind i fortællingernes verden.

Fortælletid kan man se videoer med professionelle historiefortællere, som fortæller både kendte og mindre kendte eventyr, historier fra den nordiske mytologi, fantastiske fabler og horrible historier. Du kan blandt andet vælge folkeeventyrene om Rødhætte, Klodshans og Prinsessen på Glasbjerget. Eller hvad med et moderne kunsteventyr, fortællinger fra den nordiske mytologi eller noget helt tredje?

Fortællingerne på Fortælletid kan bruges når I har brug for en god pause, som (godnat)historier sammen med børnene, som eftermiddagshygge eller man kan snuppe en historie, når familien er på farten. Som bonus er der videoer med mindfulness og afspænding, så Fortælletid også kan bruges til at ’falde helt ned’ efter en lang dag.

Mange af fortællingerne findes også i bogform, så hvis du hører noget du kan lide, eller selv vil lære at fortælle den, så kom ind på biblioteket – så finder vi bogen til dig. 

Rigtig god fornøjelse!

Adgang via log-in hjemmefra: Klik her for at gå til Fortælletid.dk (bemærk, log-in kræver, at du er bosat i Glostrup Kommune)