Ferieposer to-go

01.07.20
Tag biblioteket med på sommerferie

Du kan nu bestille en feriepose med sommerlæsning og inspiration til hele familien – og det er uanset om i skal holde ferien her i Glostrup, i sommerhuset, på Island eller i Mordor.

Du kan ønske læsestof inden for et emne eller genre (f.eks. sjove bøger, krimier eller ”noget om monstre” eller ”hæklede tøjdyr”). Du må også gerne bede om et eller flere specifikke materialer, så kan vi prøve at efterkomme jeres ønsker, eller finde noget der ligner.
Det er også muligt at ønske andre materialer end bøger, eks. lydbøger, musik, brætspil osv. Derudover kan du oplyse hvor sommerferien går hen så vi kan overraske jer med nogle spændende bøger som relaterer sig til feriedestinationen.

Klik her for at bestille din ferie pose >>>

Har du mere lyst til at komme hen på biblioteket og få en snak med en af vores dygtige formidlere omkring en feriepose, er det også en mulighed.  Vi kan guide dig igennem biblioteket for at finde de helt rigtige bøger til din sommerferie  – du er også meget velkommen til at tage dine børn med.

Vi giver dig besked, når din feriepose er klar til afhentning. Lånetiden er en måned fra den dag du modtager afhentingsnummeret.

Du kan hente ferieposen i vores betjente åbningstid:

Mandag – torsdag kl. 10-19

Fredag kl. 10-16

Lørdag kl. 10-14