Få hjælp til at finde din næste store læse- eller lytteoplevelse

07.01.21
Er du løbet tør for læsestof? Læs her hvordan du kan få fat på din næste læseoplevelse - også selvom biblioteket er lukket.

Sidder du hjemme og mangler din næste litterære læse- eller lytteoplevelse? Så er der hjælp at hente hos bibliotekets litteraturformidler Nana.
Sammen finder vi de læseoplevelser der passer lige til netop dine behov – alt du behøver er at kunne logge ind på eReolen.dk eller eReolen app'en, og selv dét kan Nana også hjælpe dig med at blive bekendt med.

Skriv en mail til Nana på: ntj@glostrupbib.dk og lav en aftale om at blive ringet op på telefon eller via videoplatformen TEAMS.
Det er også muligt at få vejledning over e-mail.

Få hjælp til:

  • Hvordan fungerer eReolen
  • Kom i gang med at høre lydbøger
  • Inspiration til spændende podcasts på eReolen
  • Find dine næste store litterære læse- og lytteoplevelser

Glostrup Bibliotek glæder sig til at hjælpe dig med at få (endnu flere) øjenåbnende og spændende læseoplevelser!


Bestilling af materialer og læseposer to-go

Det er muligt, at bestille materialer gennem vores hjemmeside eller bibliotek.dk og afhente dem på biblioteket.
Når dit materiale er klar til afhentning, modtager du en sms. Kontakt biblioteket på mail: ekspedit@glostrupbib.dk og aftal tidspunkt for afhentning.

Du kan også bestille en læsepose to-go. Fortæl os hvad der interesserer dig, så laver vi en pose med forskellige bøger. Læseposer kan være med et bestemt emne eller genre (f.eks. krimier eller noget om haven), bestemte forfattere eller bøger til børn i bestemte aldersgrupper.

Send en mail til ekspedit@glostrupbib.dk, hvor du fortæller, hvor mange bøger du er interesseret i, dine ønsker til emne eller genre og evt. alder og køn på børn. Så pakker vi en læsepose til dig. Du får besked, når posen er klar til afhentning.

Det er nødvendigt, at du aftaler med biblioteket, om og hvornår du kan hente dit materiale.