Brug biblioteket hjemmefra

13.03.20
Se film, lyt til lydbøger, læs magasiner - Bibliotekets digitale tilbud har altid åbent.

Du kan bruge dit digitale bibliotek på samme måde som, hvis du låner bøger eller lukker dig ind på biblioteket selv: Når det passer ind i din hverdag.

eReolen – litteratur på din tablet, PC og i dit øre
eReolen giver dig mulighed for både at læse e-bøger og lydbøger helt gratis. Hent app’en eReolen på din smartphone eller tablet, og login med dit bibliotekslogin og pinkode – husk at vælge Glostrup kommune.
 eReolen er ét stort mekka med alt fra detektivromaner, blodige krimier, fagbøger der gør dig klogere og hverdagspoesi. Hvad med at prøve Dy Plambecks anmelderroste Til min søster, Maria Hellebergs utrolige biografi om operasangeren Maria Callas eller Yuval Noah Hararis 21 ting du bør vide om det 21. århundrede om betydningen af at være menneske i det 21. århundrede.

Der er noget for enhver smag –både til de store og de små.
Når familien alligevel er samlet derhjemme, hvorfor så ikke lytte til en lydbog i fællesskab?
Kolumbus Kristensen rykker ud af Jens Blendstrup er et godt bud på sjov en lydbog for hele familien.

Husk også at du altid kan bruge Litteratursiden til at finde inspiration til hvad du kan læse og lytte til. 

Filmstriben – Bibliotekernes Netflix
Virustid = filmtid. Bibliotekernes streamingtjeneste Filmstriben giver dig et stort udvalg af kvalitetsfilm og -serier, både til børn og voksne. Var det noget med Antboy, Mads Brüggers dokumentar Cold case Hammarskjöld eller oscarvinderen Moonlight? Gå på opdagelse på filmstriben.dk, og når du ved hvad du gerne vil se, så logger du ind med dit bibliotekslogin og pinkode – husk at vælge Glostrup kommune.

RB Digital – Hvorfor nøjes med at læse blade hos frisøren?
Er du interesseret i analyser af den internationale økonomiske situation analyseret i The Economist, løbetræningstips fra internationale eksperter, boganmeldelser i The New Yorker? App’en RB Digital rummer et utal af magasiner på engelsk, tysk, spansk m.fl. Og der er næsten ikke det emne, du ikke kan finde. Sladderblade, bolig- og haveindretning, hobbyer i alle afskygninger og vægtige analyser af alt fra politik til moderne poesi. Hent App’en eller klik her for at få adgang. Du logger ind med dit bibliotekslogin og pinkode.

Er du studerende?
Selvom biblioteket har lukket, kan du stadig få hjælp til dine opgaver – digitalt.
Klik ind på fanen Studerende her på hjemmesiden, og find links og tips til opgaveskrivningen. Derudover kan du benytte en lang række digitale baser til at læse e-bøger og artikler online. En oversigt over bibliotekets baser har du her.
 

God læselyst og filmhygge, og god arbejdslyst til de flittige studerende!