Sjov i sommerferien: Find din indre viking frem, for nu er der skattejagt!

29.06.20
Igen i år afholder Glostrup Bibliotek og SSP skattejagten Ferieviking, som handler om at finde skjulte runer på byens skoler.

Kan man finde runer i Glostrup? Tja, hen over sommeren kan man i hvert fald. Glostrup Bibliotek og SSP gentager nemlig succesen fra sidste år og afholder skattejagten Ferieviking, hvor det handler om at finde skjulte runer på byens skoleafdelinger, som tilsammen danner et hemmeligt kodeord. Find kodeordet og deltag i konkurrencen om biografture og en tur i Klatreskoven for hele familien.  

Hent kuponerne på biblioteket
På Glostrup Bibliotek er der sat en lille vikingeudstilling frem, hvor man kan hente de kuponer, man skal bruge. Der er fem forskellige at vælge imellem. Derefter fortsætter jagten på runerne på Glostrup Skole. Hvilken afdeling, kuponen passer til, er vist på billedet på den. Der er 6-11 poster med runer, der tilsammen danner det hemmelige kodeord. Tilbage på biblioteket er der en kodeknækker til at oversætte det hemmelige ord, og en stor sted, som man kan aflevere sine kuponer i for til gengæld at få udleveret et diplom.

Gælder hele ferien
Det er muligt at deltage i Ferieviking hele skoleferien frem til uge 33. Sidste frist er for at aflevere sin kupon er den 15. august. Vinderen trækkes i uge 34. Man kan deltage i alt fem gange.

Vi ses på biblioteket