Klimafolkemødet

23.08.22
Den 1.-3. september er der Klimafolkemøde i Middelfart. Og Glostrup Bibliotek er med!

Verden står overfor nogle store klimamæssige udfordringer. Hvad kan man gøre som virksomhed, som privatperson og som samfund for at komme den globale opvarmning til livs? Er der stadig håb? Hvordan ser vores verden ud om 10, 50 og 100 år? 
Kom med på Klimafolkemødet og få svar på de spørgsmål, man stiller sig selv i håbet om at sikre mennesket en varig fremtid. 

Klimafolkemødet er en årlig tilbagevendende festival med klima og miljø på programmet. Her kommer store navne indenfor erhvervsliv, politik, aktivisme og meget mere. Store navne såsom tegner, instruktør og klimaaktivist Anders Morgenthaler, Regionsrådsformand i Syddanmark Stephanie Lose, politiker Franciska Rosenkilde og mange flere besøger festivalen i år. 
Også de unge har en scene og det er vigtigt, for klimaforandringerne vedkommer om nogen dem. 

Glostrup Bibliotek er som verdensmålscertificeret bibliotek selvfølgelig med på Klimafolkemødet. Kom forbi Bibliotekernes telt og sig hej. 
Desuden er landets biblioteker i år med i de helt store debatter på fællesscenen. 
For bør bibliotekerne egentlig spille en rolle, når det kommer til klima?  Og hvis ja, hvilken rolle skal de så spille? 

Det er langt fra kun bibliotekerenes rolle, der diskuteres og tales om på Klimafolkemødet. Programmet er spækket og festivalområdet dækker hele 12 scener.
Se mere her

Kom til Klimafolkemødet og bliv klogere på fortiden, fremtiden, dig selv og verden. Det er gratis at deltage. 

Tags